Navigáció
-> Főoldal
-> Letöltések
-> GyIK
-> Fórum
-> Linkek
-> Kapcsolatfelvétel
-> Galéria
-> Keresés
Fórumtémák
Legújabb témák
-> Használati utasítás ...
-> Számítógépes Biblia
-> Egy érdekes használa...
-> Hosszú hét vége!!!!
-> Nincs tárgy
Legnépszerűbb témák
-> Szabályzat I. [2]
-> Használati utasít... [0]
-> Számítógépes Biblia [0]
-> Egy érdekes haszn... [0]
-> Hosszú hét vége!!!! [0]
Szavazás
Tetszik az oldalam?











Szavazáshoz be kell jelentkezni
Hozzászólások
:: Hírek :: Szabályok
 Téma nyomtatása
Szabályzat I.
VargaBa
#1 Hozzászólás nyomtatása
06-04-2009 14:41
Avatar

Főadminisztrátor


Hozzászólások: 10
Regisztrált: 09.02.09

1. A fórum működése


a. A fórum karbantartói a fórumcsapat, azaz a moderátorok, szupermoderátorok, és a fórumadminisztrátor. Ezen szabályzat megsértésekor joguk van a hozzászólásokat moderálni (azaz szerkeszteni) vagy törölni, szabályzat megsértése esetén figyelmeztetést, illetve kitiltást adni, extrém esetekben nemcsak a fórumról, hanem a csetről és a játékból is.


b. A fórum kategóriákra, alfórumokra és threadekre oszlik. Tanácsos minden indított thread előtt alaposan körülnézni, hogy a megfelelő helyen akarod-e nyitni, ugyanis így nemcsak gyorsabban kaphatsz választ, de elkerülhetsz egy esetleges figyelmeztetést is.


c. A fórum nyelvezete magyar, az idegen nyelvű hozzászólásokat a moderátorok törölhetik. Kivételt képeznek az idézetek és az aláírások.


d. Névváltoztatás: a névváltoztatás lehetősége azoknak áll fent, akiknek kevesebb, mint 4 figyelmeztetésük van (tehát maximum 3). Ez ügyben a fórumadminisztrátornak kell PM-et írni.




2. Alapfogalmak


a. Team: a fórum megfelelő működéséért felelős csapat. Fórum egységekre oszlik, vezetője a Team Administrator. Felépítését itt tudod megnézni.


b. PM (Private Message), PÜ (Privát üzenet): minden regisztrációhoz tartozik egy saját tárterület magánlevelezési célokra. Ezeket a leveleket csak a vargaba.atw.hu fórumára bejelentkezve tudod elolvasni, de kérhetsz e-mailben értesítést, ha új üzeneted érkezik, habár bejelentkezésed után a fórum főoldalának tetején is külön kijelzésre kerül.


c. Thread: szokták még topiknak vagy témának is nevezni. Jelentése: a fórum adott kategóriájának témakörébe vágó különálló fórum-beszélgetés. Minden regisztrált tag nyithat új threadet, ha nem talált a kérdésének vagy adott érdeklődési körének megfelelő, már létező threadet. Fontos, hogy ahogy egy threadnek kapcsolódnia kell az őt tartalmazó fórumhoz, úgy a benne lévő hozzászólásoknak a nyitó (azaz első) hozzászóláshoz kell kapcsolódnia.


d. Post: hozzászólás. A threadek postokból állnak.


e. Offolás, floodolás, spammelés, duplapost – különböző helytelen fórumhasználati vétségek. Jelentésük lejjebb kirészletezve.



3. Speciális esetek



a. Kezdővédelem: Új tagoknak egy hétnyi türelmi időt biztosítunk a fórumszabályok alapos megismerésére. Ez azt jelenti, hogy a tagokat a tagságuk első hete alatt nem figyelmeztetjük központilag a figyelmetlenségből származó szabályszegésekért, hanem írásban, privát üzenetben hívjuk fel a figyelmét, hogy adott hozzászólásával melyik szabályt sértette meg.
Ezen engedmény alól kivételt képez a Feljelentések fórumrész. Jogosulatlan feljelentés, illetve más feljelentésébe íráskor ettől függetlenül ugyanúgy jár a kitiltás!


b. Figyelmeztetések elévülése: A tagok kérvényezhetik a SuperModerátoroknál vagy a Board Adminnál, hogy töröljék egy, két hónapnál réggebbi figyelmeztetésüket, amennyiben a legutolsó figyelmeztetésük óta eltelt 1 hónap. Ez a lehetőség havonta csak egyszer használható fel.


c. Javaslatok/Játék fórum: A nem szabályzattal vagy a játékmenettel kapcsolatos postok offolásnak minősülnek, és figyelmeztetés jár értük.
 
VargaBa
#2 Hozzászólás nyomtatása
06-04-2009 14:41
Avatar

Főadminisztrátor


Hozzászólások: 10
Regisztrált: 09.02.09

4. Hozzászólásokra vonatkozó formai és tartalmi szabályok


a. kategória

I. Smileyhasználat: a 10 sor alatti hozzászólásokban 5 smiley használható. 10 sor felett (megjelenő sor, ami az előnézetből is látható!) 2 soronként további 1-1 smiley használható (tehát 20 sor esetén összesen 10 smiley).

II. Hozzászólás-vadászat:
Definíció: Új, érdemi információt nem tartalmazó hozzászólás az adott témán belül.
A hozzászólásod mindig legyen egész, kifejtett mondat. Ne írj le olyasmit, amit előtted mások már leírtak, hacsaknem szavazásról van szó. Előfordulhat, hogy valamihez a véleményedet szeretnéd hozzáfűzni, ami megegyezik egy, már előtted hozzászóló tag véleményével. Ekkor mindig fűzd hozzá azt is, hogy miért gondolod azt, amit.
A jövőben a hozzászólás-vadász postokat (szerintem is, XY-nak van igaza, stb.) törölni fogjuk. (Figyelmeztetés ugyanúgy jár érte!) Ez a pont a teamtagokra nem vonatkozik.

III. A threadeknek a témához kötődő, egyedi címet kell adni. Az értelmetlen, vagy nem a témához kötődő thread címekért a moderátorok figyelmeztetést adnak a létrehozónak, illetve átnevezik azt.

IV. Az aláírásokban maximum egy kép illeszthető be. A használt kép mérete maximum 100 kb lehet, terjedelme pedig maximum 150 pixel magas, és maximum 550 pixel széles. Az ennél nagyobb aláírások képeit a moderátorok figyelmeztetéssel láthatják el, illetve a smod(ok) és BA előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolíthatják. Képpel együtt maximum 1 sort írhatsz az aláírásodba.
Amennyiben nem használsz képet, maximum 7 sort írhatsz. Azonban ne feledd, hogy ez maximum 250 karakternyi lehet, beleértve a formázást is!
Mindkét esetben csak normál betűméretet használhatsz.
Ez a pont a teamtagokra nem vonatkozik.

V. Maximum 5 képet szabad csatolni illetve beszúrni egy hozzászólásba, de nem haladhatják meg egyenként az alábbi méreteket:

Magasság: 400 px (pixel)
Szélesség: 400 px
és a fájlméretük egyenként 100 kb lehet

Ez a pont a teamtagokra nem vonatkozik.

VI. A fórumon a használható betűméret a 12-es (normál). Ennél kisebb vagy nagyobb betűvel csak alkalomszerűen szabad írni, és akkor sem az egész postot! Továbbá tilos csupa nagybetűvel írni.


b. kategória


I. Offolás: amennyiben hozzászólásod nem kapcsolódik az adott thread tartalmához, offnak minősül.

II. Floodolás: ha egy adott témáról több helyen nyitsz threadet, vagy több hozzászólásod is ugyanazt tartalmazza, illetőleg olyan témát nyitsz, ami már létezik, floodolásnak tekintendő. Előfordul, hogy ugyanaz a téma akár több helyre is illik, ilyenkor is csak egyetlen helyre írd be azt! Ha nem kapsz rá választ, akkor vagy nem érdekel másokat a téma, vagy senki sem tud hozzászólni. Ekkor se türelmetlenkedj, ha a kérdésed fontos, esetleg küldj PM-et a megfelelő személynek. A régóta nem frissülő threadeket a moderátoroknak jogában áll lezárni vagy törölni.
Ez a pont a teamtagokra nem vonatkozik.

III. Duplapost: ha egy adott threadben 2 órán belül egymás után (anélkül hogy előző hozzászólásodra valaki reagált volna) többször hozzászólsz, duplapostnak minősül. Hogy ezt elkerüld, használd a Szerkeszt/Edit gombot.

IV. Tilos nyilvánosan megosztani a játékostársak karaktereinek olyan adatait, amely az azonosításukra ad lehetőséget (pl. a nevét)! Ez alól a szabály alól kivételt képez a Bejelentések fórumrész (Feljelentések, Klánháborúk, Multi- és Ideiglenes karaktergondozás bejelentése, Karaktercsere bejelentése).

V. A játékból való kitiltások levételére vonatkozó kérelem írása az egész fórumban tilos! Lépj kapcsolatba a Game Operatorral - aki kitiltott téged - csak privát üzenetben/emailben/chaten.
Ha úgy érzed, hogy a fórumos figyelmeztetésed nem volt jogos, először lépj kapcsolatba a Moderátorral, aki figyelmeztetett. Ha nem vezet eredményre, kapcsolatba léphetsz a Super Moderátorral. Extrém helyzetekben lehetőséged van kapcsolatba lépni a Board Administratorral. A Board Administrator szava a végső. Kövesd a hierarchiát (moderator->super moderator -> board administrator), különben nem leszel figyelembe véve (beleértve minden előző kommunikációt.).
Összegezve: a kitiltások és figyelmeztetések megvitatása a publikus fórumokon tilos és további figyelmeztetéseket illetve kitiltásokat eredményezhet. Ezeket a dolgokat a megfelelő moderátorral illetve az őt felügyelő felettesével beszéld meg privátban.



c. kategória


I. Olyan tartalom és link beküldése, ami pornográf, szélsőséges politikai, erkölcstelen, vagy támadó illetve másokat sértő, továbbá bármilyen törvénysértő tartalmat tilos beküldeni (ez a szabály érvényes az idézetekre is!!!). Az ilyen tartalmú üzeneteket figyelmeztetjük és töröljük. Külön figyelmet szentelünk a veszekedést szító, provokáló, uszító hozzászólásoknak.

II. Ezen kívül tilos kulcsok, hackek, crackek vagy bármilyen más illegális tartalom közlése beleértve az illegális letöltési oldalakat is és a "warez" oldalakat is. Az ilyen jellegű tevékenység azonnali figyelmezetést von maga után, esetleg kitiltást is.

III. Plagizálás: az olyan hozzászólásokat, amelyek nem saját írások (kiemelt tekintettel a Történetek és mesék fórumra), a moderátorok törlik, és végleges kitiltás jár érte.

IV. Sértegetés, provokáció: a fórumon, mind nyilvánosan, mind privát üzenetben tilos a játékostársakat és a teamet sértegetni, provokálni. Sértő privát üzenet esetén a fórumadminisztrátornak kell elküldeni a sértő üzenetet, aki kizárólag ellenőrzés után hoz döntést.
Továbbá a felhasználók, illetve a teamtagok, valamint munkájuk véleményezése az egész fórumon tilos! (A fórumnak nincs szüksége arra, hogy nyilvánosan akár magasztalja, akár ócsárolja bárki is a team által végzett munkát, a személyeskedés pedig nyilvánvalóan nem megengedett senkivel szemben.)
Figyelem! Ez a szabályzati pont kizárólag a fórumra vonatkozik, a játékbeli üzenetek az adott szerver GO-jára vonatkoznak!

V. Duplaregisztráció: A fórumon tilos a többszörös regisztráció, valamint a regisztráció átadása. Amennyiben a teamtagok mégis észreveszik, úgy a kevesebb hozzászólással rendelkező regisztrációkat véglegesen kitiltjuk, a (leg)több hozzászólással rendelkezőt pedig egy hónapra banoljuk. Amennyiben jelszó-probléma van, a Board Adminnal kell a kapcsolatot privát üzenetben vagy e-mailben felvenni.
Családtagok regisztrálása (azonos IP-ről) megengedett, és nem szükséges bejelenteni. Azonban visszaélés esetén, vagy a figyelmeztetés utáni újabb regisztráció esetén az összes regisztráció az adott IP-vel együtt végleges kitiltásra kerül.

VI. A hozzászólás szerkesztése a figyelmeztetés kiadása után (beleértve a figyelmeztetés eltávolítását illetve szerkesztését) csalásnak minősül, ne tedd.

VII. Tilos privát üzenetváltások tartalmát (privát üzenet, chat, játékban történő levelezés) bemásolni a másik fél írásbeli engedélye nélkül.

VIII. Azok a hozzászólások, melyek szándékosan a fórumszabályzat valamely pontját akarják megkerülni, súlyos vétségnek számítanak. Például egy terjedelmes off-hozzászólás végére beírt mondat (hogy a hozzászólás ne legyen „off&#8221Wink ilyennek minősül.

KIEGÉSZÍTÉS!!!
Néhány vitás eset miatt ezt a pont kiegészítésre kerül annyival, hogy a banolt felhasználók üzenetének közvetítése is (természetesen) ide tartozik. A kitiltás célja, a fórum használatának korlátozása, így ha segítséget nyújtotok abban, hogy ezt a korlátozást az adott kitiltott felhasználó átlépje, a szabályok kijátszásában segédkeztek.

IX. Reklámozás és más böngészőben játszható nem non-profit játékokra mutató linkek elhelyezése az egész fórumon tilos, beleértve a Játékok fórumot is.
A fórumon a hozzászólásokban illetve az aláírásokban tilos kitenni forgalomszámláló oldalak linkjét (harapólinkeket). Engedélyezett viszont a Profil Felhasználói leírásában, amennyiben feltüntetésre kerül a link jellege. (Pl.: Ha ide kattintasz, megharaplak!)

X. Szigorúan tilos utánozni a Csapat tagokat, hogy másokat félrevezessetek (név, avatar, aláírás). Figyelmeztetést, illetve extrém helyzetekben kitiltást von maga után.
 
VargaBa
#3 Hozzászólás nyomtatása
06-04-2009 14:42
Avatar

Főadminisztrátor


Hozzászólások: 10
Regisztrált: 09.02.09

A szabályzat nem saját termék, később át fogom írni erre a fórumra!
 
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 7
-> Legújabb tag: Muaddip
Üzenőfal
Név:

Üzenet:

Ellenőrző kód:


Írd be az ellenőrző kódot:



Morrisoxili
29/12/2022 10:18
generic plaquenil 200mg <a href="http://hydrox
ychloroquinex.com/
">generic plaquenil 200mg</a>

Morrisoxili
29/12/2022 02:51
<a href="https://hydro
xychloroquinex.com
/">https://hydroxych
loroquinex.com/</a> hcq medication for sale

Morrisoxili
28/12/2022 10:04
<a href="http://hydrox
ychloroquinex.com/
">hydroxychloroquine
pills</a>

Morrisoxili
28/12/2022 05:06
<a href="http://hydrox
ychloroquinex.com/
">http://hydroxychlo
roquinex.com/</a>

Morrisoxili
27/12/2022 20:54
<a href="https://www.h
ydroxychloroquinex
.com/#">hydroxychlor
oquine 200mg buy</a>

Morrisoxili
27/12/2022 17:46
https://www.hydrox
ychloroquinex.com/
plaquenil

Morrisoxili
27/12/2022 02:52
<a href="https://www.h
ydroxychloroquinex
.com/#">plaquenil online friends program</a>

Morrisoxili
26/12/2022 13:19
plaquenil hydroxychloroquine
<a href="http://www.hy
droxychloroquinex.
com/#">http://www.hy
droxychloroquinex.
com/#</a>

Morrisoxili
26/12/2022 08:48
<a href="https://www.h
ydroxychloroquinex
.com/#">https://www.
hydroxychloroquine
x.com/#</a> do you need a prescription for hydroxychloroquine

Morrisoxili
26/12/2022 04:23
<a href="http://hydrox
ychloroquinex.com/
">order plaquenil pills</a>

Morrisoxili
25/12/2022 21:24
order aralen online <a href="https://hydro
xychloroquinex.com
/">https://hydroxych
loroquinex.com/</a>

Morrisoxili
25/12/2022 14:46
<a href="http://hydrox
ychloroquinex.com/
">http://hydroxychlo
roquinex.com/</a>

Morrisoxili
25/12/2022 05:10
chloroquine 250 mg <a href="http://www.hy
droxychloroquinex.
com/#">http://www.hy
droxychloroquinex.
com/#</a>

Morrisoxili
25/12/2022 04:19
<a href="https://www.h
ydroxychloroquinex
.com/#">https://www.
hydroxychloroquine
x.com/#</a>

biotoda
16/12/2022 06:37
<a href="https://candi
pharm.com/ ">https://candipharm
.com/</a>

https://www.candipharm.com/
15/12/2022 09:37
<a href="https://www.c
andipharm.com/ ">www.candipharm.com
</a>

www.candipharm.com
15/12/2022 05:18
<a href="https://www.c
andipharm.com/# ">candipharm</a>

www.candipharm.com/
13/12/2022 22:11
average perscription pills taken by 65 year old canadian? https://candipharm
.com/

candipharm com
13/12/2022 19:20
<a href="http://www.ca
ndipharm.com/ ">http://www.candiph
arm.com/</a>

https://candipharm.com
12/12/2022 17:47
best canadian mail order pharmacies for diet pills https://candipharm
.com

Generálási idő: 1.09 másodperc
22,076 egyedi látogató